Facts About ماشین برقی Revealed

در این نوع خودرو ها موتور از طریق جریان سوختن به یک ژنراتور انرژی وارد می ‌کند که سبب می شود الکتریسیته تولید شده باتری را شارژ  ‌کند و یا انرژی را مستقیما به موتور الکتریکی وارد ‌کند.

انواع خودرو برقی از نظر نوع پیشرانه و منبع تغذیه به چند دسته تقسیم می‌شود. این دسته‌ها عبارتند از:

مشکل اساسی حل معضلات است اول جاده ها اکثریت همه ناهموار در کل کشور از اتوبان‌های پر از چاله چوله تا دست اندازها و سرعت گیرهای بدون شبرنگ اختیاری در مناطق مختلف مرسوم شده و پاک شدگی های بدون خطوط شدن جاده ها و.. از جایگاه های سوخت که هنوز سوخت خودرو های بنزینی جدید چینی را هم برآورده نمی کنند و با خروج بنزین سوپر به جای آن اکتان کمک سوختهای فیک جایگزین شدند جایگاه بنزین خودرو های تازه به بازار آمده هنوز سوخت بنزین سوپر میسر نیست دنبال ورود خودرو های برقی راه افتاده اول جاده های زیاد برای از بین رفتن معضل ترافیک و هموار بودن جاده ها زیرساختش کلنگ نخورده دنبال خودرو های برقی افتادند این کشور چون همه امکاناتش بعد از انقلاب تحریم شده تنها روند خودرو در بومی سازی آن است تا حد اقل امکان خطر در مرحله اول کم شود و در آخر به علت گرانی خودرو های مونتاژ وارداتی و تبلیغات غیر متعارف خودرو در فروش با اضافه شدن دلالان محترم بخصوص ترفند های به روز در کلاه برداری حتی در سامانه خرید و فروش خودرو در تمامی سایتها در افزایش و حتی کاهش تو سر مال دیگران زدن در خرید اکازیون و سود کلان در خرید و فروش خودرو شغل جدیدی در درگاه شغلهای کاذب رو به افزایش میرود آینده روشنی برای خودرو ها check here جز در حالت نمایشی ممکن پذیر نخواهد شد.

برای اینکه یک خودروی برقی به معنای واقعی سبز باشد، باید برق آن از منابع تجدیدپذیر تامین شود. در فرایندهای ساخت خودروی تمام برقی، مثل استخراج مواد اولیه، حمل و نقل، تولید قطعات و باتری‌ فشار زیادی به محیط زیست و منابع زمین وارد می‌شود.

کنایه نظری جویباری به موسیمانه و مدیران سابق؛ استقلال جای کاسبی نیست!

وزیر ورزش: جدایی از پرسپولیس حق بیرانوند بود/ از اتفاقات بازی پرسپولیس و تراکتور متاسفم

در نهایت باید گفت که فرایند تولید و بازیافت باتری خودروهای برقی نیز از مسائلی است که می‌تواند تاثیرات مخربی برای محیط زیست در پی داشته باشد.

افزایش ۵۰ درصدی نرخ طرح ترافیک پایتخت در سال آینده/ قیمت ورود به طرح ترافیک ۱۱۲ هزار تومان شد

خودروهای برقی به جای سوخت فسیلی از برق برای تامین انرژی موتور استفاده می‌کنند. این خودروها دارای یک باتری قابل شارژ هستند که انرژی برق در آن ذخیره می‌شود.

طبق اطلاعات موجود باتری ساینا برقی با ۴ ساعت شارژ کامل می‌شود و امکان استفاده از شارژ سریع نیز وجود دارد که در ۴۰ دقیقه باتری را به میزان قابل قبولی می‌رساند.

به عنوان مثال، اگر خودروی برقی دارای باتری ۵۰ کیلووات ساعتی باشد و در هر ۱۰۰ کیلومتر مسافت ۲۵ کیلووات مصرف کند، می‌تواند با یک بار شارژ کامل حدود ۲۰۰ کیلومتر را طی پشت سر بگذارد.

در صورت استفاده از شارژرهای معمولی، زمان لازم برای شارژ کامل باتری‌ها حدود ۵ ساعت و نیم است.

نکته اینکه عمر مفید باطری لیتیومی ۱۰ تا ۱۲ سال هست و هرسال ۱۰ درصد افت داره.

خودروهای برقی ایرانی سابقه‌ای ۲۰ ساله دارند. اولین ماشین الکتریکی که توسط ایرانی‌ها تولید شد، آریانا نام داشت. بعد از آن خودروهای برقی ایرانی دیگر در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین توسط شرکت‌های خصوصی ساخته شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *